Пес дочекався, поки піде господиня, і насмішив усіх

Пес на прізвисько Мартін дочекався, поки піде господиня з дому, і насмішив весь інтернет.

Спочатку собака не слухав. За порушення правила Мартін частенько отримував. Тому з часом він перестав залазити на ліжко. Принаймні тоді, коли люди були вдома. Але ж часто господарі йдуть на роботу, а Мартін залишається один. Ну як тут встояти?

Приходячи додому ввечері, господарі стали помічати, що ліжко зім'яте. Однак прямих доказів того, що це витівки Мартіна, а не кота, у них не було. Тоді люди вирішили піти на хитрість.

Напроти ліжка вони поставили відеокамеру і включили її перед відходом на работу. Мартін провів господарів на роботу, пройшовся повз заборонене місце. Але відразу запригувати він не наважився. Спочатку пес переконався, що в будинку немає ні душі, крім кота.

Потім повернувся до ліжка. Акуратно його обнюхав і тільки потім неспішно запригнув. А потім почалися веселощі. Мартіна наче підмінили. Він буквально почав сходити з розуму від того, що порушив заборону. Невідомо, чи покарали його господарі. Але точно відомо, що пес насмішив тисячі користувачів Ютуб, які переглянули відео з прихованої камери.

Джерело

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?